Om Electro Energy og Energiland

Energi.land

Energi.land er en webshop, hvor du kan bestille din nye varmeløsning, og få trygheden ved at handle med en stor og velrenommeret virksomhed. Hos energi.land har vi nøje udvalgt de samarbejdspartnere, som vi har tillid til. Alle montører er kendte kunder hos Electro Energy, som står bag energi.land.

Energi.land har vi har oprettet, for at bringe dig som forbruger, og vores kendte professionelle kunder tættere sammen. Vi mener, der skal være en let gennemskuelig webshop, hvor du som almindelig forbruger kan sammenligne priser og få både overblik og relevant information om produkter til opvarmning af din bolig.

Energi.land har eksisteret siden 2015 og vi er e-mærke godkendt, hvilket sikrer dig hvis der, mod forventning, skulle gå noget galt. Desuden er du altid velkommen til at kontakte os direkte på telefon 28 95 01 73, hvor vi vil gøre alt for at finde svar på dine spørgsmål.

Electro Energy står bag www.energi.land.

Igennem 50 år har vi haft en klar holdning til vores forpligtigelser overfor vores kunder.

Det hele startede, da Danmark gik fra kul og koks i kælderen til oliefyr. Som du måske husker fra Krøniken, var olie det nye sort i 1960erne. Med en brænder på det gamle koksfyr skulle du ikke længere i kælderen, for at fyre flere gange om dagen. Oliefyret svinede mindre, end kul og koks, og var meget letter at have med at gøre. Meget har ændret sig siden og Electro Energy er har ændret sig med.

I dag er Electro Energy leverandør til VVS branchen og til varmeteknikere. Vi forhandler alt fra til oliefyr til de grønneste solfanger løsninger. Electro Energy har et tæt samarbejde med nogle af verdens bedste producenter af varmeløsninger, og desuden er vi landsdækkende med specielle reservedele til stort set alle oliekedler, gasfyr og varmepuumper på det danske marked. Vi handler udelukkende med professionelle.

Tøv ikke med at kontakte os

Hvis du har konkrete spørgsmål til produkter, priser og montering, kan du med fordel kontakte den montør ,helst vil have til at stå for monteringen.

Alt bliver betalt direkte til energi.land, som garanterer at montøren får sine penge. Du skal kun betale eet sted og det er her på energi.land, det betyder tryghed for både dig og vores montør.

Vi er kundernes foretrukne samarbejdspartner

Vi leverer reservedele og kvalitetsprodukter til tiden og med høj service, fordi vi er et vigtigt led i den professionelle varmeteknikers forretning.

Vi møder vores kunder med ansvarsfølelse, præcision og solid faglig indsigt, altid med tålmodighed og godt humør.

 

Electro Energy og vores 4 kultursætninger

Vi møder vores kunder i øjenhøjde, fordi vi i vores dagligdag fungerer i øjenhøjde

En høj servicegrad, ligger i vores natur, og derfor oplever alle vores kunder, en høj professionel standard

Vi lytter til kundernes ønsker som vi gør os umage for at imødekomme ligesom vi internt lytter til hinanden

Vi møder fremtiden med positiv forventning, professionalisme og sammen udforsker vi mulighederne og skaber belønnende vækst

© 2017 Opsat af Konkurrence Kompagniet ApS