INFO

Hvorfor ser jeg forskellige i priser afhængigt af montør og postnummer?

Konkurrencelovgivningen forskriver, at det ikke er tilladt at diktere og ensrette priser, da forbrugerne skal have de bedst mulige priser. Derfor har vi heller ikke krav, til hvilken priser vores montører/ samarbejdspartnere vælger at sætte. Du som forbruger kan frit vælge mellem de tilbud, du ser på siden og selv vægte hvilke parametre, der vejer tungest i din beslutning. Alle tilbud på energi.land indholder den samme standardpakke, og den samme tryghed og forbrugerbeskyttelse.

Så nu er det blot, at vælge det produkt du skal bruge, og hvilken montør du ønsker at anvende, resten klarer vi.

 

Energitilskud

Mange af de produkter du finder på energi.land er tilskudbrettiget. Dvs. at når du bestiller en varmepumpe som supplement til dit gamle oliefyr, vil du højst sandsynligt kunne få et betragteligt energistilskud. Vores montører kender disse tilskudsmuligheder, og ansøger helt automatisk, så du kan få din nye varmeløsning til den absolut bedste pris. Med mindre andet er angivet, er alle priser UDEN energitilskud, det betyder at du sandsynligvis kan få produktet endnu billigere end angivet. 

Tal med din foretrukne montør om muligheden for energitilskud. 

 

 

Her finder du lidt ekstra info om de forskellige løsninger

Varmepumpe

Godt indeklima i harmoni med naturen

Varmt eller koldt, sommer eller vinter - et Gorenje luft til luft varmepumpeanlæg, vil altid gøre dit hjem til et hyggeligt og komfortabelt sted at være. De teknologiske avancerede luft til luft varmepumper sikrer et godt og indeklima, og de er udviklet til at passe en moderne livsstil. Gorenje luft til luft varmepumper vil med sine mange funktioner gøre det enkelt, og simpelt at have et perfekt indeklima.

Læs mere ...

Vandvarmer

Find den bedste løsning til dit behov

Se ENERGI LAND’s udvalg af miljørigtige vandvarmere, der kan leveres til selv de mest krævende husholdninger. Mangler du en ny vandvarmer, er du kommet til den rigtige leverandør. ENERGI LAND tilbyder professionelle vandvarmere til ethvert formål og ethvert forbrug.

Læs mere ...

Brugsvandsvarmepumpe

Vælg den bedste løsning til dine behov

Når du skal vælge varmeløsning, så vælg en løsning hvor behov og økonomi passer til hinanden. Der er jo ingen grund til at investere mere end højst nødvendigt. På den anden side set er det også ærgerligt at stå med en installation, der ikke lever op til dine forventninger.Lad derfor en erfaren installatør give et bud på, hvad der er den bedste løsning for dig. Det kommer f.eks. an på husets størrelse, er det et et- eller toplans hus? Antal familiemedlemmer? Og hvilke krav har du til placeringen o.s.v. Der findes en løsning til alle behov.

Læs mere ...

Oliefyr

Spar op til 60% på dit Olieforbrug

Spar op til 60 % på varmeregningen med et nyt og moderne oliefyr. ENERGI LAND er din professionelle leverandør af nutidige og effektive oliefyr. Det vurderes at op imod 200.000 gamle oliefyr i Danmark er modne til at gå på pension. Få en væsentlig besparelse og et miljørigtigt oliefyr i én og samme installation.

Læs mere ...

Oliebrænder

Spar op til 60% på dit Olieforbrug

Med en moderne oliebrænder sparer du miljøet for skadelig røg og din pengepung for unødige udgifter. ENERGI LAND er din professionelle leverandør af effektive og støjsvage oliebrændere. Ejer du én af de næsten 200.000 gamle oliebrændere i danske boliger og hjem, der er modne til at gå på pension? ENERGI LAND leverer oliebrændere der kan bidrage til en væsentlig besparelse på din varmeregning.

Læs mere ...

 

© 2017 Opsat af Konkurrence Kompagniet ApS